3 4
Read Time:4 Minute, 51 Second

ADVERTENCIAS.

  • PARA TRAMITACIONES CON REPRESENTACIÓN, RECORDAD ADJUNTAR EL DOCUMENTO «ANEXO IV. MODELO DE REPRESENTACIÓN PARA LA SOLICITUD» Y DNI/NIE DEL OTORGANTE Y DEL REPRESENTANTE.

  • PARA TRAMITACIONES DEL INTERESADO, POR VIA TELEMÁTICA, NO ES NECESARIO ADJUNTAR NINGUN DOCUMENTO.

DOCUMENTOS NECESARIOS

BONO NADAL MONÒVER 2022

Des de l’Ajuntament de Monòver es vol impulsar amb l’ajuda de l’Excma. Diputació d’Alacant,una campanya per a promoure el comerç local i impulsar al consum en aquells establiments situats en el terme municipal de Monòver. Tenint en compte els recursos limitats de les Administracions Locals, l’Ajuntament de Monòver posa en marxa el BONO-NADAL 2022, fins al 31 de Desembre, amb l’objectiu d’impulsar l’economia local.

EN QUÈ CONSISTEIX LA CAMPANYA

Es durà a terme la creació d’un sistema de bons en el comerç i els serveis amb la finalitat d’impulsar el desenvolupament econòmic dels petits i mitjans comerços, a nivell local. Amb l’emissió i distribució dels BONO-NADAL.

  Es posarà a la disposició dels ciutadans de Monòver de 2  BONO-NADAL  per habitant empadronat en el municipi , amb més de 18 anys , de manera que s’entregarà dos bons de 25€ per habitant sempre que complisquen el que s’estableix.

COM  FUNCIONA

El Consumidor per a canviar el BONO-NADAL, i en el moment d’efectuar la compra haurà d’entregar el bo original a l’establiment, i mostrar a més el seu document d’identitat.

Els Bons només es podran usar en els establiments adherits a la Campanya BONO-NADAL MONÒVER 2022 i durant les dates de duració de la campanya.

 Es donaran dos BONO-NADAL per ciutadà major de 18 anys , per un valor de compra de 50 euros .El bons poden consumir-se durant tot el període que dura la campana.

Els bon-nadal no són canviables per diners en efectiu.

L’import de la compra tindrà que ser , com a mínim, del doble del valor del bono-nadal .

Els dos bono-nadal se podran canviar en la mateixa compra o en diferents compres i comerços

PROCEDIMENT PER A OBTINDRE EL BONO-NADAL

La persona interessada, major de 18 anys i empadronada en Monòver  , sol·licitarà el BONO-NADAL de forma telemàtica en la pàgina web de l’Ajuntament fins al 1 de Desembre o de manera presencial el 24, 25 i 28 de Novembre en el registre del mateix Ajuntament.

Una vegada sol·licitat el BONO-NADAL seran recollits per la persona interessada ( o per una altra sempre que li haja autoritzat emplenant el formulari creat per a tal fi) en les dependències que l’Ajuntament  habilitarà per a tal fi, fins al 31 de Desembre

El període de sol·licitud dels BONO-NADAL serà des del 24 de Novembre fins el 1 de Desembre.

EL PERÍODE DE VALIDESA DELS BONO-NADAL SERÀ FINS Al 31/12/2022

A LES TEUES COMPRES IGUALS O SUPERIORS A 100€ TENS UN  DESCOMPTE DE 50€

A LES TEUES COMPRES IGUALS O SUPERIORS A 50€ TENS UN DESCOMPTE DE 25€

______________________________________________________________________________________________________________________________

BONO-NADAL MONÒVER 2022

Desde el Ayuntamiento de Monòver se quiere impulsar, con la ayuda de la Excma. Diputación de Alicante, una campaña para promover el comercio local e impulsar al consumo en aquellos establecimientos ubicados en el término municipal de Monóvar. Teniendo en cuenta los recursos limitados de las Administraciones Locales, el Ayuntamiento de Monóvar  pone en marcha el BONO-NADAL 2022, hasta el 31 de Diciembre, con el objetivo de impulsar la economía local.

EN QUE CONSISTE LA CAMPAÑA

Se llevará a cabo la creación de un sistema de BONO-NADAL y los servicios con la finalidad de impulsar el desarrollo económico de los pequeños y medianos comercios, a nivel local con la emisión y distribución de los BONO-NADAL. Se pondrá a disposición de los ciudadanos de Monóvar   dos BONO-NADAL de 25€ por habitante con más de 18 años empadronado en el municipio, de manera que se entregarán dos bonos por habitante siempre que cumplan lo establecido.

COMO FUNCIONA

El Consumidor para canjear los BONO-NADAL, y en el momento de efectuar la compra

tendrá que entregar el bono original al establecimiento, y mostrar además su documento de identidad.

Los Bonos sólo se podrán usar en los establecimientos adheridos a la Campaña BONO-NADAL MONÒVER 2022 y durante las fechas de duración de la campaña.

 Se darán dos BONO-NADAL por ciudadano mayor de 18 años , por un valor de compra de 50 euros , dos bonos de 25€ .

Los BONO-NADAL se podrán canjear en el mismo establecimiento en una o dos  compras o en distintos establecimientos.

El bono pueden consumirse durante todo el período que dure la campana.

Los BONO-NADAL no son canjeables por dinero en efectivo.

El importe de la compra será como mínimo el doble del valor del BONO-NADAL.

PROCEDIMIENTO PARA OBTENER EL BONO

La persona interesada, mayor de 18 años y empadronada en Monóvar  , solicitará el Bono a partir de hoy día 24 de noviembre hasta el día 1 de diciembre de forma telemàtica o de manera presencial durante  los días 24, 25 y 28 de noviembre, en el registro del mismo Ayuntamiento.

Una vez solicitado se emitirán los Bonos que serán recogidos por la persona interesada ( o por otra siempre que se la haya autorizado rellenando el formulario creado para tal fin ) en las dependencias que el Ayuntamiento habilitará para tal fin, hasta el 31 de Diciembre.

LA CAMPAÑA PARA SOLICITAR LOS BONOS EMPIEZA EL DIA 24 DE NOVIEMBRE

EL PERIODO DE VALIDEZ DE LOS BONOS SERÁ HASTA EL 31/12/2022

EN TUS COMPRAS IGUAL O SUPERIORES A 100€ TE DESCONTAMOS 50€

EN TUS COMPRAS IGUAL O SUPERIORES A 50€ TE DESCONTAMOS 25€

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %