RUTES

GUIA URBANA

FESTIVITATS I ESDEVENIMENTS

OFICINA DE TURISME

VAL. 
Benvinguts a la web de turisme de Monòver. Aquí podreu trobar informació des de rutes turístiques com la Ruta de El Fondó a l’Exili, festivitats com la Setmana Santa, la gastronomia i enologia local i el patrimoni natural. Vos convidem a que vingueu a conèixer-nos. 

ESP.
Bienvenidos a la web de turismo de Monóvar. Aquí podréis encontrar información desde rutas turísticas como la Ruta de El Fondó al Exilio, festividades como la Semana Santa, la gastronomía y enología local, y el patrimonio natural. Os invitamos a que vengais a conocernos.

ENG.
Welcome to Monòver tourism website. Here you will find information on touristic routes such as Route from El Fondó to Exile, festivities like Holy Week, local gastronomy and oenology, and natural heritage. We invite you to come and meetRegidor: Lorenzo Amat Poveda.

 

 

PRÒXIMS EVENTS

Dimart 18 – 11:00h.

Casa-Museu Azorín. Desplegament i inauguració a la biblioteca de la Casa-Museu d’una placa com homenatge a Pepe Payà Bernabé. A continuació es farà una visita guiada a la Casa-Museu.

Dissabte 22  De 10:00 a 14:00h.

Visites al Museu d’Arts i Oficis (5€) i a la Casa-Museu Azorín (3€). Grups reduits amb reserva prèvia. Més informació i reserves: 966 960 179 monover@touristinfo.net i Tourist Info Monòver (Carrer Quiles Mollà, 3)

Diumenge 23  De 10:00 a 14:00h.

Jornada de portes obertes i visites guiades als nous espais històrics del Fondó.