0 1
Read Time:55 Second

L’ajuntament de Monòver, des de la Regidoria de Turisme i la Junta de Confraries de Monòver, amb la finalitat de promocionar la setmana santa monovera, han creat un concurs de fotografia.

El Concurs de Fotografia de la Setmana Santa de Monòver 2022, estarà obert per a tot el món que vullga participar sense cap límit de fotos, les imatges hauran de ser originals del propi autor i seran d’aquesta setmana santa 2022. La idea principal és posicionar la nostra festa en les xarxes socials, de manera que les imatges hauran de pujar-se a Instagram i/o Facebook i anomenar a Turisme Monòver obligatòriament per a participar; a més de 2 etiquetes: #semanasanta2022 i #setmanasantamonover2022.

El concurs estarà obert des del dia 9 fins al 20 d’abril, a partir d’ahí el jurat es reunirà i decidirà el guanyador/a, al que se li obserquiarà amb un lot regal de productes culturals i enològics per part de la regidoria.

Esperem que participeu i puguem donar a conèixer la nostra setmana santa que està declarada Festa d’Interés Turístic Provincial.

Bases concurs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %