0 1
Read Time:2 Minute, 39 Second

Monòver torna a posar en marxa una campanya per a promoure el comerç local amb l’emissió de Bono-Consum

 

  • Es posarà a la disposició dels ciutadans de Monòver dos Bono-Consum de 25 euros per habitant que complisca les condicions: estar empadronat al municipi tenir més de 18 anys.
  • Una iniciativa que pretén impulsar l’economia local.

 

Monòver, dimarts, 16 de maig de 2023.- L’Ajuntament de Monòver, amb l’ajuda de l’Excma. Diputació d’Alacant, torna a posar en marxa una campanya per a promoure el comerç local i impulsar el consum en aquells establiments situats al terme municipal de Monòver.

Per tant, “tenint en compte els recursos limitats de les Administracions Locals, l’Ajuntament de Monòver posa en marxa la Primera Campanya Bono-Consum Monòver 2023 fins al pròxim 30de juny amb la intenció d’impulsar l’economia local”, com expliquen des del consistori.

Amb aquesta campanyaes durà a terme la creació d’un sistema de bons en el comerç i els serveis “amb la finalitat de potenciar el desenvolupament econòmic dels petits i mitjans comerços, a nivell local”, com expliquen des del Consistori. Així, s’emetran i distribuiran els esmentats Bono-Consum.

En concret, es posarà a disposició dels ciutadans i ciutadanes de Monòver dos Bono-Consum de 25 euros per habitant empadronat en el municipi i que compten amb més de 18 anys.

El consumidor podrà canviar el Bono-Consum entregant-lo en l’establiment on efectue la compra, juntament amb el seu document d’identitat.

Els Bons només podran usar-se en els establiments adherits a la Primera Campanya Bono-Consum Monòver 2023 i durant les dates de duració de l’esmentada campanya. Cal remarcar que aquests bons no són canviables per diners en efectiu i l’import de la compra haurà de ser, com a mínim, del doble del valor del Bono-Consum. Els dos bonos es podran canviar en la mateixa compra o en diferents compres i comerços.

  • Com obtindre el Bono-Consum

Les persones interessades que compleixen els requisits hauran de sol·licitar-lo de forma telemàtica mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Monòver del 29 de maig al 4 de juny o de manera presencial els dies 29, 30, 31 de maig, 1 i 2 de juny en el Registre de l’Ajuntament.

No obstant això, es recomana fer la sol·licitud de manera telemàtica, per tal d’evitar aglomeracions. Per a fer aquest procediment, és imprescindible tenir la Firma Digital, la qual es pot adquirir a l’Ajuntament de Monòver amb cita prèvia. En aquesta ocasió, la instància estarà disponible en la Seu Electrònica i no caldrà adjuntar cap document.

Una vegada sol·licitat el Bono-Consum, la persona interessada (o alguna altra persona sempre que haja reomplert el formulari d’autorització) podrà arreplegar-lo en les dependències que habilitarà l’Ajuntament.

El període de validesa d’aquest Bono-Consum serà fins al 30 de juny de 2023.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %